Raut, pizza nebo grill? Vše o svatebním jídle s Honzou Řepou

Plánujete svatbu a začínáte řešit, čím pohostíte své hosty? Pak je tahle epizoda našeho svatebního podcastu přesně pro vás. Pozvali jsme si Honzu Řepu, který má s cateringem bohaté zkušenosti, a svatební koordinátorku Terezu z agentury Pro lásku, aby nám pomohli zodpovědět všechny zásadní otázky.

 

O čem mluvíme?
– Jaký je rozdíl mezi servírovaným obědem, rautem a moderním grilováním
– Co hosté opravdu ocení a co naopak bývá zbytečný přepych
– Trendy roku 2025: pizza pece, food trucky, sweet bary a další
– Na co si dát pozor při výběru cateringové firmy
– Jak chytře ušetřit a přitom nešidit kvalitu
– Co se často přehlíží, ale může pokazit celkový dojem

Tereza přidává i praktické zkušenosti z desítek svateb, které koordinovala, a upozorňuje na časté chyby nevěst při plánování občerstvení. Honza zase přináší pohled z kuchyně – doslova.

 

Bonus tipy:
Zvažte vegetariánskou či veganskou variantu jídla – počet hostů s těmito požadavky roste
Nezapomeňte na pitný režim – voda s ovocem a domácí limonády jsou hitem
Drobnosti jako noční snack nebo snídaňový balíček potěší každého hosta
Ať už plánujete malou svatbu v zahradě nebo velkou veselku na zámku, dobře vybraný catering je klíčem k úspěchu. Věříme, že vám tahle epizoda pomůže ujasnit si priority a vybrat to nejlepší pro vás i vaše hosty.

Celou epizodu můžeš vidět na YouTube: https://www.youtube.com/@desartcz

Celou epizodu najdeš zde:

Pro členy HeroHero: Sleva 10%